Zaterdag 1 april (geen grap!) start de chocoladerepenactie van de Welpen en de Welpen Plus in samenwerking met Snoeperij De Bonte Koe.

Voor slechts 2 euro kan je een overheerlijke reep chocolade kopen én help je beide groepen een extra centje bij te verdienen voor het zomerkamp.

heeft u een reep bij ons gekocht en bent u benieuwd of u in de prijzen bent gevallen. Kijk dan snel hieronder of uw lotnummer ertussen zit. Uw prijs kunt u afhalen bij Snoeperij De Bonte Koe

chocolade repen loterij
10 maart 2016 hebben we onze jaarvergadering gehouden. Indien u er niet bij had kunnen zijn maar toch benieuwd wat er besproken is kunt u hier de notulen bekijken.
De Rabobank Clubkas Campagne

De leden van de Rabobank mogen in het najaar hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld deze krijgt. De stemperiode is van 4 tot en met 17 oktober.
Ieder lid van de Rabobank mag 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op 1 vereniging.

... Ook Scouting Frama is een van de verenigingen die mee doet aan deze campagne.
Wij willen het verdiende geld gaan gebruiken voor onze kampeeruitrustingen.
Daarom doen wij nu alvast een oproep aan iedereen om toch vooral op ons te stemmen!
Ook familie, vrienden, buren, bekenden die bij een andere vereniging zijn, houden stemmen over om op Frama te stemmen.
Maak dus ook zeker in uw omgeving bekend dat wij ook meedoen aan deze campagne!

kerst tocht
Helaas hebben we wegens een tekort aan stafleden moeten besluiten de bevers (tijdelijk) op te heffen.
We hopen weer nieuwe, enthousiaste mensen te vinden, zodat deze speltak in de toekomst weer opnieuw opgestart kan worden.
Mocht u interesse hebben om de bevers nieuw leven in te blazen, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..