De Welpen + draaien op zaterdag middag van 14.00 tot 16.30. Indien u interesse heeft om erbij te komen of een keer te komen kijken. Mail dan naar:

Wie zijn we?
De welpen + bestaan uit jongens en meisjes van de leeftijd van 9 tot 11 jaar.

Onze vaste stafteam bestaan momenteel uit:
- Linda Meijer
- Jesper van Wanrooij
- Koen Rensen
- Giulio Dioguardi

Wat doen we?
We doen verschillende dingen. Zoals:
- Vuur maken en daarmee iets te eten klaarmaken zoals pannenkoeken of pizza
- Ruil spel
- Knutselen
- Tocht lopen
- Bosspelletjes
- DWEK dag
- En nog veel meer...

Weekeinden
We hebben elk jaar 3 weekeinden. We slapen dan op de blokhut gedurende 1 of 2 nachten. We proberen elk weekeind een thema te geven waarna we ook activiteiten doen in dat thema. De grootste successen van de afgelopen jaren waren het kookweekend en de ouder-kind-weekenden! Zo worden ouders, broers en zussen ook betrokken bij scouting.
Daarnaast zijn we erg actief met het verdienen van insignes. Deze emblemen voor op de uniformen van de kinderen verdienen ze door een aantal opdrachten in een thema te doen. Meestal hebben de thema's iets te maken met natuur (de boswachter-insigne) en sociale ontwikkeling (gastheer-insigne)

Het scouting seizoen sluiten we altijd af met een kamp. Dat betekent dat we 6 nachtjes blijven slapen op een andere blokhut en dat we daar spannende avonturen gaan beleven. Dit is altijd het hoogtepunt van het scoutingjaar. Het kamp vind altijd plaats de eerste week van de schoolvakantie.

Fotoalbum Welpen Plus