Het uniform

Van alle leden van scouting Frama wordt verwacht dat zij tijdens het groepdraaien hun scoutinguniform dragen. Dat wil zeggen: scouting blouse of scouting Frama t-shirt mét das en dasring.
Het scouting Frama t-shirt kunt u na inschrijving bij ons afhalen. Heeft u later nog een t-shirt nodig, dan zijn deze te koop voor €10 bij de blokhut. Alle nieuwe leden en leden die overvliegen naar een volgende speltak worden officieel geïnstalleerd.

Bij de installatie wordt van u verwacht dat uw kind in het bezit is van het goede uniform (zie hieronder). Hiervoor kunt u terecht bij de ScoutShop, Cahorslaan 20 in Eindhoven, tel.nr. 06-12266308. Hier zijn alle onderdelen voor het uniform te koop.

De ScoutShop

De ScoutShop is geopend op:
maandag (niet het gehele jaar): 19.00 – 20.30 uur
woensdag 14.00 – 16.00 uur
donderdag 19.00 – 20.30 uur

Kijk voor actuele informatie en afwijkende openingstijden op www.scoutshop.nl/winkels#Eindhoven

Wat hoort er bij het uniform:

Welpen / Welpen +

• Groene blouse