De Scouts draaien op zaterdag middag van 14.00 tot 16.30.
Indien uw kind interesse heeft om er bij te komen of een keer te komen kijken kunt u mailen naar:

Wie zijn wij?
De scouts bestaat uit een groep van jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 11 t/m 15 jaar.
De groep Scouts is onderverdeeld in kleine subgroepjes, dit zijn de patrouilles.
Iedere patrouille heeft een Patrouille Leider (PL) en een Assistent Patrouille Leider (APL).

Deze PL en APL zijn een soort aanvoerders van de patrouille.

De stafteam van de Scouts bestaat uit 3 leden namelijk:
- Christian Dijkhuizen
- Marius Ekamp
- Danique van Laarhoven

Wat doen we ?
De activiteiten van de Scouts zijn heel divers, zoals hierna te zien is.
Een greep uit de activiteiten:
- Bosspelen
- Knutselen
- Gezelschapsspelen
- Koken, al dan niet op houtvuur
- Sporten
- EHBO
- Pionieren
- Speurtochten / fietstochten
- Kaart / kompas
- Zwemmen

Weekenden
Tijdens een scoutingjaar draaien we drie tot vier weekenden.
Meestal blijven we dan in en om onze eigen blokhut in Best, maar soms trekken we er ook op uit en gaan we ergens anders overnachten.
Tijdens de weekenden overnachten we in een blokhut of in tenten.

Het zomerkamp is ieder jaar wel weer het absolute hoogtepunt van een scoutingseizoen.
Meestal blijven we zo ongeveer in een straal van 40 kilometer rondom Best zodat we met de fiets op kamp kunnen.
Op kamp wordt er een beroep gedaan op de zelfredzaamheid van de Scouts.
Om te beginnen moet iedere patrouille er voor zorgen dat de slaaptent er netjes bij staat.
Bovendien moet er iedere avond een maaltijd gekookt worden per patrouille, natuurlijk hoort daar naderhand de afwas ook bij!

Fotoalbum Scouts