De Stam bepaalt zelf de frequentie van draaien. Gemiddeld is dat 1 keer in de 4 weken. Meestal is dat op de vrijdagavond van 20.30 tot wanneer we zin hebben.

Wie zijn we?
De meeste leden van de Stam zijn leiding bij de jongere speltakken. Momenteel bestaat deze groep uit.

Linda Meijer Jan-Willem Strik
Tamara Meijer Jesper van Wanrooij
Rene Kastelijn Marieke Sijberden
Maartje Vervest Sandra Meelen
Roel de Bresser Lucia Kastelijn
Daan van Dijk

Wat doen we?
Elke keer organiseren er 2 mensen een activiteit voor de hele groep. Een aantal activiteiten kunnen zijn:
- Beugelen
- Survivallen
- Bordspellen
- Paaseier-rally
- Goumetten
- Film/muziek quiz

Weekenden
We hebben elk jaar 1 weekeind. We verblijven dan 2 nachten op een andere locatie. We vertrekken indien mogelijk vrijdag zo vroeg mogelijk en komen zondag avond terug. Voorbeelden van locaties waar we eerder geweest zijn: Winterberg, de Ardennen, Zeeland en Valkenburg.

De Stam heeft geen zomerkamp. Dit komt omdat de meeste leden staflid zijn bij een andere speltak en deze altijd in dezelfde week op kamp gaan.